Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: „I-am dat șansa să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe!”

Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: „I-am dat șansa să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe!”

Marcel Ciolacu, mesaj dur la adresa lui Ludovic Orban: „I-am dat șansa să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe!”
Sursa foto: Foto: Marcel Ciolacu/Facebook
15 Noi 2019   •   17:23

Marcel Ciolacu, deputat PSD, a transmis un mesaj dur către premierul  Ludovic Orban. Acesta a afirmat faptul că știa că „Florin Cîțu va fi un dezastru la Finanțe, dar Ludovic Orban a ignorat acest lucru.”

„I-am dat șansa lui Ludovic Orban să îl schimbe pe Cîțu de la Finanțe, după avizul negativ dat de Parlament. Știam că va fi un dezastru. N-a vrut!

Astăzi vedem un personaj bizar pasionat de filme cu mafioți, selfie-uri și atins de paranoia găurilor și deficitelor bugetare cum face tot felul de declarații iresponsabile despre finanțele țării, infirmate de toți specialiștii și partenerii internaționali (Banca Mondială, agenția de rating Fitch etc)”, a spus Marcel Ciolacu.

”Adevărul este că Florin Cîțu este un inadecvat care încă nu a intrat în costumul de ministru și nu înțelege că acum reprezintă statul și nu mai este un guraliv galeș de pe Facebook care cerșește atenție ca până acum. Iar fiecare prostie pe care o scoate zilnic pe gură are acum consecințe în economie și vedem cum a "reușit" deja să destabilizeze moneda națională, să avem un curs valutar la un maxim istoric sau să crească dobânzile la adresa României.

Cum e, Ludovic?! Acum regreți că ai ignorat Parlamentul?! Ne vedem la buget!”, a transmis Marcel Ciolacu, deputat PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close