Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, mesaj pentru Orban: "17 e mai mare decât 16, să termine dracului cu porcăriile lui"

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Orban: "17 e mai mare decât 16, să termine dracului cu porcăriile lui"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, susține că social democrații au câștigat alegerile locale parțiale și îl atacă pe liberalul Ludovic Orban care a anunțat victoria PNL.

Marcel Ciolacu, mesaj pentru Orban: "17 e mai mare decât 16, să termine dracului cu porcăriile lui"
de Redacția Antena 3    |    28 Iun 2021   •   18:05

 „16 este mai mic decât 17. Trei orașe le-a câștigat PSD-ul, trei PN- ul. Nu am ce să-i fac, să termine dracului cu porcăriile lui, 17 e mai mare decât 16. Actualul Parlament nu mai corespunde dorințelor electoratului.

În șase luni s-au erodat cât alte guverne în șapte ani”, a spus liderul PSD care a anunțat că va propune o modificare legislativă.

„Când încalci Constituția se numește abuz de serviciu, voi propune acest lucru”, a precizat Marcel Ciolacu, luni la TVR.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni că liberalii sunt câștigătorii alegerilor parțiale de duminică deoarece au obținut 15 primării și majoritatea în Consiliul Local Cojasca, județul Dâmbovița.

„Am văzut că unii au proclamat în mod fals victoria în alegerile locale. Conform datelor de la Autoritatea Electorală Permanentă și numărătorii paralele efectuată de Partidul Național Liberal, PNL a câștigat alegerile locale de duminică, cu un număr de voturi de peste 35.000, comparat cu un număr de aproximativ 34.500 luate de PSD... Despre procent, iar aici fac o paranteză - dl. Dîncu și sondorii de casă ai PSD care intoxică media și opinia publică ar putea să-și bage sondajele în... sertarele PSD - ca procent, PNL a obținut la aceste alegeri locale 40,5%, în timp ce PSD a obținut 39 și ceva la sută”, a declarat Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
x close