Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, anunț neașteptat. Cine ar putea prelua Ministerul Justiției într-un viitor guvern condus de PSD

Marcel Ciolacu, anunț neașteptat. Cine ar putea prelua Ministerul Justiției într-un viitor guvern condus de PSD

Marcel Ciolacu a vorbit, miercuri, despre câteva persoane care ar putea reprezenta propuneri-cheie pentru un viitor guvern condus de un social-democrat.

Marcel Ciolacu, anunț neașteptat. Cine ar putea prelua Ministerul Justiției într-un viitor guvern condus de PSD
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Laura Dinu    |    02 Dec 2020   •   14:25

Liderul Partidului Social Democrat a oferit mai multe nume de persoane care ar trebui să se regăsească în viitorul Guvern, în cazul în care social-democraţii ar ajunge la putere după 6 decembrie.

Astfel, Marcel Ciolacu a vorbit despre preluarea Ministerului de Finanţe de către Cristian Socol şi a Ministerului Sănătăţii de către Alexandru Rafila. 

”E candidat pe locul 1 la Senat”

De asemenea, Marcel Ciolacu a avansat şi numele fostului judecător de la CCR, Maya Teodoroiu, pentru Ministerul Justiţiei.

„Maya Teodoroiu. E candidat pe locul 1 la Senat. E un om cu expertiză greu de egalat”, a declarat liderul PSD fiind întrebat de varianta pentru Justiţie. 

Maya Teodoroiu a fost judecător la CCR între 2015 şi 2019, aceasta venind pe un rest de mandat lăsat după plecarea Iulie Motoc la CEDO. În septembrie 2019 Maya Teodoroiu a fost numit agent guvernamental la CEDO, scrie Adevărul
 

×
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close