Antena 3 Politică Marcel Ciolacu anunță moțiune simplă împotriva Ralucăi Turcan: "Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs"

Marcel Ciolacu anunță moțiune simplă împotriva Ralucăi Turcan: "Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs"

de Maria Zărnescu    |    07 Apr 2021   •   17:27
Marcel Ciolacu anunță moțiune simplă împotriva Ralucăi Turcan: "Nu ratează nicio zi pentru a se face de râs"
Sursa foto: Hepta

Social – democrații vor depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii. Anunțul a fost făcut de Marcel Ciolacu, iar liderul PSD o ironizează pe Raluca Turcan pentru că a promis sprijin pentru familiile medicilor care mor de COVID: "Acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD pentru pensie de urmaș".

"Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere sprijin pentru familiile medicilor care au decedat de coronavirus.

E clar! Doamna Turcan habar nu are nici măcar ce legi a votat! Da, dna Turcan, acum fix un an, în aprilie, ați votat legea PSD prin care familiile medicilor care au pierdut lupta cu virusul să primească o pensie de urmaș egală cu 75% din salariul cadrului medical respectiv", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul PSD îi cere ministrului Muncii să aplice legea votată în 2020 și anunță că social – democrații vor depune moțiune simplă împotriva Ralucăi Turcan. Totodată, el îi transmite și că trebuie să "plece urgent acasă".

"În loc să vă faceți de râs prin conferințe, mai bine ați aplica legea deja votată și promulgată, dna Turcan! A trecut deja un an de când nu ați aplicat această lege.

Un ministru catastrofă! Asta sunteți! Nu știți nici ce votați. Nu știți nici ce vorbiți. Nu înțelegeți nimic. Nu vă pricepeți la nimic. Plecați urgent acasă!!! P.S. Și pentru acest motiv, dar și pentru multe altele, vom depune moțiune simplă împotriva ministrului Muncii!

Trebuie să plecați acasă! Demisă, dacă nu vă dați seama singură de ce trebuie neapărat să plecați", a mai precizat Marcel Ciolacu.

Ministrul Muncii a anunțat că există discuții pentru acordarea unor ajutoare familiilor medicilor care mor din cauza Covid-19.

Raluca Turcan nu ratează nicio zi pentru a se face de râs!!! Astăzi ne-a povestit cum va face un proiect care să ofere...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 7 aprilie 2021

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Raluca Turcan

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close