Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va trece. Ce conține documentul

Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va trece. Ce conține documentul

Marcel Ciolacu susține că moțiunea de cenzută împotriva Guvernului va trece. Președintele PSD estimează că 252 de parlamentari vor vota documentul. ”Cred că e un moment 0 în care nu mai există gri în Parlament. Există alb și negru. Acest guvern trebuie să plece.”, a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu: Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului va trece. Ce conține documentul
de Mirabela Vasile    |    16 Aug 2020   •   22:25

”Prima formă a moțiunii de cenzură conținea foarte multe pagini, am ajuns la o formă de 22 de pagini. În această seară, echipa de la aprtid o să o finalizeze și mâine așa cum am promis o să o depunem. Se va numi: De la pandemie, la pandemită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor.

În acest momeiunea de cenzură este semnată de 202 parlamentari. Tot grupul PSD a semnat moțiunea. Avem discuții cu toate partidele reprezentate în Parlament. Cred că în acest moment și când se va citi moțiunea, nu cred că vor mai exista forțe politice responsibile care să nu voteze această moțiune.”, a spus Marcel Ciolacu.

”Am estimat că 252 de parlamentari vor vota moțiunea de cenzură. Cred că e un moment 0 în care nu mai există gri în Parlament. Există alb și negru. Acest guvern trebuie să plece.”, a adăugat liderul PSD.

”Avem o propunere de premier în acest moment.”

Întrebat despre posibilitatea ca Sorin Grindeanu sau Vasile Dîncu să fie de asemenea în cărți pentru această funcție, Ciolacu a răspuns că deocamdată nu este cazul.

"Amândoi colegi ar putea fi buni ca prim-miniștrii, dar în această etapă, nici unul dintre cei doi nu va fi propunerea de premier din partea Partidului Social-Democrat", a mai spus Ciolacu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close