Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre neînţelegerile pe buget din coaliţie: "Cred că nu vor fi modificări majore. Nu ştiu să vină ceva fără aviz"

Marcel Ciolacu, despre neînţelegerile pe buget din coaliţie: "Cred că nu vor fi modificări majore. Nu ştiu să vină ceva fără aviz"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus, luni, că proiectul de buget va fi adoptat astăzi în şedinţa de guvern, deşi, în interiorul coaliției, sunt disensiuni pe acest subiect.

Marcel Ciolacu, despre neînţelegerile pe buget din coaliţie: "Cred că nu vor fi modificări majore. Nu ştiu să vină ceva fără aviz"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2021   •   11:41

"Cred că nu vor fi modificări majore. Dar haideţi să vină, eu nu am știință că vine ceva fără aviz. 

Avem un premier, vă rog să-l întrebați acolo de ce nu s-a făcut CSAT pentru aprobarea bugetelor serviciilor de informații, nu e atributul meu.

Anul acesta vom depăși 7 la sută din PIB pentru investiții. E bine că ne-am asumat ceva mai puţin şi sp venim cu ceva mai mult. Contează execuţia, şi nu propunerea.

Anul trecut, ne-am propus ceva mai mult şi am obţinut ceva mai puţin. Oricum, faţă de anul trecut, de la 5,4 la 6,7 e o diferenţă consistentă. Noi sperăm să închidem la peste 7%", a spus şeful PSD, Marcel Ciolacu, luni, înainte de întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă și președintele PNL, Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu buget
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close