Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu reacționeză la acuzațiile că și-a angajat nepoata la ICR: Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport

Marcel Ciolacu reacționeză la acuzațiile că și-a angajat nepoata la ICR: Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport

Marcel Ciolacu a răspuns la acuzațiile potrivit cărora și-ar fi angajat nepoata, pe Andreea Ciolacu, la Institutul Cultural Român.

Marcel Ciolacu reacționeză la acuzațiile că și-a angajat nepoata la ICR: Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport
Sursa foto: Hepta
10 Iun 2020   •   16:53

Președintele Camerei Deputaților a explicat că Andreea e o artistă, a terminat Regie – Artă Fotografică cu media 10 și că angajarea ei nu a avut de-a face cu faptul că el e politician. „Nu m-a dus capul să o pun șefă la aeroport”, a spus sarcastic liderul PSD.

Nepoata lui Marcel Ciolacu a fost angajată în funcția de consilier personal al președintelui ICR fără să dea consurs.

„Andreea o cheamă pe nepoata mea. Nu m-a adus capul să o pun șefă nici la aeroport, nici manager de spital. Andreea, nepoata mea, în afară de faptul că este un copil deosebit, a terminat Regia - Arta fotografică cu nota 10. Vă puteți interesa. Cred că o zonă cum este ICR-ul este tocmai potrivită stilul ei și cu felul ei de a fi. Este o artistă”, a explicat Ciolacu la Digi 24.

Întrebat dacă nepoata lui nu a fost ajutată având în vedere că președintele ICR Mirel Taloș a făcut parte din ALDE, Ciolacu a mai spus că: „Nu am făcut alianță cu Călin Popescu Tăriceanu pentru a-mi angaja nepoata care a terminat Regie - Artă fotografică și care are nenumărate premii câștigate în străinătate. Nu în România. Sper că nu trebuie să fac alianță și cu Bruxelles-ul. Îmi pare foarte rău, nu îl cunosc pe domnul Taloș Mirel de la ICR și mă bucur că Andreea și-a găsit locul. Aș vrea să faceți această diferență, între un copil bun și un profesionist și alte numiri”.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close