Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Orban folosește Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!"

Marcel Ciolacu: "Orban folosește Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!"

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat o serie de acuzații grave la adresa premierului Ludovic Orban, după ce a fost amendat pentru că a luat masa, în Buzău, alături de mai multe persoane: "Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!".

Marcel Ciolacu: "Orban folosește Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!"
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    25 Oct 2020   •   12:41

"Orban și ai săi folosesc Poliția Română în scopuri politice. Este o rușine!

Asta arată cât de disperați sunt și cât de jos au ajuns! Nu am văzut nicio conferință de presă a Poliției atunci când Orban și miniștrii săi beau și chefuiau la guvern în timp ce românii erau închiși în case. Nici când liderii PNL făceau paranghelii și reuniuni politice cu sute de persoane.

În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute.

De aceea, am transmis astăzi dimineață poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți.

Dacă PNL s-ar concentra pe combaterea pandemiei, așa cum se concentrează și pe Opoziție, atunci probabil că România nu s-ar fi situat astăzi în cele mai negre topuri europene la nivel de pandemie!", a scris Marcel Ciolacu într-o postare pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
60 de oameni, dintre care 14 copii, blocați la cabana lovită de avalanșă
x close