Antena 3 CNN Politică Ce vrea să facă Marcel Ciolacu cu pensiile speciale: "Nu voi accepta ca românii să piardă niciun euro"

Ce vrea să facă Marcel Ciolacu cu pensiile speciale: "Nu voi accepta ca românii să piardă niciun euro"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că legea pensiilor speciale ar putea trece prin Parlament chiar înainte ca el să ocupe funcția de premier al României.

Ce vrea să facă Marcel Ciolacu cu pensiile speciale: "Nu voi accepta ca românii să piardă niciun euro"
Sursa foto: Facebook/ Partidul Social Democrat
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2023   •   22:29

Marcel Ciolacu a declarat la România TV că a avut o discuție cu Marius Budăi, ministrul Muncii, în care au analizat și au dezbătut anumite amendamente asupra legii. Acesta a mai explicat că legea ar putea trece prin Parlament chiar înainte ca el să ocupe funcția de prim-ministru al României.

Potrivit lui Marcel Ciolacu, va exista un plafon de la care s-ar putea aplica o impozitare suplimentară. Marcel Ciolacu mai declarat că rolul PSD este acela de a găsi un echilibru.

"Am avut o discuție cu domnul Budăi, ne-am uitat pe legea cu pensiile speciale, am analizat anumite amendamente. (...)Mi-aș dori ca legea totuşi să treacă prin Parlament.

Vom merge cu legea cu pensiile speciale prin asumarea răspunderii. Nu voi accepta eu, Marcel Ciolacu, ca românii să piardă niciun euro din cauza pensiilor speciale", a spus Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre pensiile speciale: S-a creat un fenomen de ură și nedreptate 

"Sunt oameni care au ieșit la pensie din armată forțați. (...)Noi trebuie să ținem cont de acei oameni, ăsta e rolul PSD”, a subliniat șeful Camerei Deputaților.

"Nu pot veni să dau cu toporul. Vom veni și vom explica fiecare decizie și fiecare articol şi amendament de ce l-am făcut. Nu putem înlocui o nedreptate cu altă nedreptate. Nu poți nici să accepți să ieși la pensie la 45 de ani și să cumulezi trei pensii speciale. S-a terminat", a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensii speciale romani
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close