Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Peste două ore, lui Orban îi sună ceasul! Îi dăm jos masca!

Marcel Ciolacu: Peste două ore, lui Orban îi sună ceasul! Îi dăm jos masca!

Marcel Ciolacu a scris pe o rețea socială un mesaj potrivit căruia Ludovic Orban va da socoteală, luni, pentru ”cea mai mare ticăloșie din guvernarea liberală”.

Marcel Ciolacu: Peste două ore, lui Orban îi sună ceasul! Îi dăm jos masca!
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    06 Iul 2020   •   15:16

Peste două ore, lui Orban îi sună ceasul. Îi dăm jos masca pentru a răspunde pentru cea mai mare ticăloșie din guvernarea liberală!

Ludovic Orban trebuie să dea socoteală pentru scandalul Unifarm de la ora 16.00, în fața Parlamentului. L-am chemat în numele oamenilor chinuiți în pandemie doar pentru ca liberalii să fure fără limite banii țării prin contracte nesimțite. L-am chemat în numele medicilor și bolnavilor la care au trimis cu cinism măști neconforme, dar cumpărate la suprapreț, prin firmele amicilor premierului. L-am chemat în numele antreprenorilor corecți din România care nu au nici cea mai mică șansă în fața căpușelor liberale hrănite din tunuri gen Unifarm.

Am văzut ultimul sondaj în care majoritatea spune că guvernarea PNL devine noul standard în materie de corupție. Asta înseamnă că deja ceasul începe să ticăie pentru Orban. Când folosești pandemia ca să legitimezi hoția, chiar dacă nu te pedepsesc procurorii, o fac în mod sigur românii!”, scrie liderul PSD pe o rețea socială
”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Ludovic Orban
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close