Antena 3 CNN Politică Ciolacu a plătit amenda, după ce a fost fotografiat fără mască într-un restaurant. "În fapt, lucrurile stau așa..."

Ciolacu a plătit amenda, după ce a fost fotografiat fără mască într-un restaurant. "În fapt, lucrurile stau așa..."

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, şi-a achitat amenda de 1.250 de lei, după ce a fost fotografiat fără mască de protecție, la o masă dintr-un restaurant, alături de Mihai Tudose și Lucian Romașcanu.

Ciolacu a plătit amenda, după ce a fost fotografiat fără mască într-un restaurant. "În fapt, lucrurile stau așa..."
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    26 Oct 2020   •   18:00

Liderul social-democrat a fost surprins fără mască, în restaurant, alături de mai multe persoane, la Buzău.

Marcel Ciolacu a acuzat Guvernul Orban că folosește Poliția pentru scopuri politice.

Ciolacu: În fapt, lucrurile stau așa...

"În fapt, lucrurile stau așa: județul Buzău este în scenariul verde, fapt pentru care este permisă operarea restaurantelor la interior. De asemenea, conform legii, la masă nu este obligatorie purtarea măștii. Am luat masa împreună cu familia mea, iar, la un moment dat, au venit mai mulți colegi la masă cu noi. 

Știu că nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru, chiar și pentru câteva minute. De aceea, am transmis astăzi dimineață (luni - n.r.) Poliției toate datele celor care au fost la masă. Voi plăti amenda. Este o regulă pe care trebuie să o respectăm toți", a scris social-democratul pe rețeaua de socializare.

Poliția Română susţine că agenţii din Buzău au fost sesizaţi cu privire la prezența mai multor persoane într-un restaurant din Sărata Monteoru, printre care și președintele Camerei Deputaților.

Ajunşi la faţa locului, polițiștii au găsit la restaurant au găsit şase persoane, trei în interior și trei în exterior, toţi fiind amendaţi.

Pe cine a găsit Poliţia în restaurant

"Trei dintre cele şase persoane erau reprezentanți ai operatorului economic și s-a constatat că aceștia nu purtau mască de protecție, în locurile în care acest lucru era obligatoriu, astfel că au fost sancționate contravențional. 

Ulterior, au fost efectuate verificări, în urma cărora au fost identificate toate persoanele care apar în imaginile din spațiul public, acestea fiind sancționate contravențional, pentru că erau mai mult de şase persoane la o masă", a afirmat purtătorul de cuvânt al Poliției Române, comisarul Georgian Drăgan.

În imaginile publicate de presa locală din Buzău, alături de Marcel Ciolacu, la masă sunt și fostul premier Mihai Tudose și Lucian Romașcanu.
 

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu amenda mască restaurant
Parteneri
x close