Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu nu vrea să cedeze premierul și Ministerul Finanțelor către PNL: ”Nu se poate așa ceva”

Marcel Ciolacu nu vrea să cedeze premierul și Ministerul Finanțelor către PNL: ”Nu se poate așa ceva”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a anunțat că astăzi se va forma echipa care să uniformizeze programele de guvernare ale PSD și PNL. Acesta a mai spus că nu se poate ca PSD să cedeze celor de la PNL și premierul și Ministerul Finanțelor.

Marcel Ciolacu nu vrea să cedeze premierul și Ministerul Finanțelor către PNL: ”Nu se poate așa ceva”
Sursa foto: Hepta
de Andreea Ştefan    |    09 Noi 2021   •   11:49

”Astăzi se va face cred că echipa care să înceapă să uniformizeze cele două programe de guvernare ale PNL și PSD, dar va fi o întâlnire și cu UDMR și minoritățile, fiindcă această alianță este formată, dacă se reușește, din PSD, PNL, minorități și UDMR”, a declarat Marcel Ciolacu.

Întrebat despre faptul că PNL nu vrea să cedeze portofoliul de la Ministerul Finanțelor, liderul PSD a spus că trebuie să fie respectată ponderea parlamentară.

Despre posibilitatea ca PSD să cedeze în fața PNL și premierul, dar și Ministerul Finanțelor, Marcel Ciolacu a spus că nu crede că se poate așa ceva.

”Haideți să ne întoarcem la prioritățile românilor, dar se va crea, sunt ferm convins, un dialog între partide pentru modificarea Constituției. Această modificare a Constituției nu ține de coaliția de guvernare”, a mai spus Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close