Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Dacă colegii mei vor considera că sunt cea mai potrivită persoană, o să fiu premier!”

Marcel Ciolacu: ”Dacă colegii mei vor considera că sunt cea mai potrivită persoană, o să fiu premier!”

”Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca și prim-ministru, eu am să fiu”, spune Marcel Ciolacu. El adaugă că, „dacă nu se face rotativa, altă variantă decât alegeri anticipate nu există”.

Marcel Ciolacu: ”Dacă colegii mei vor considera că sunt cea mai potrivită persoană, o să fiu premier!”
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    09 Aug 2022   •   14:06

„În primul rând, e o onoare să fii prim-ministru, nu e pe dorințe. Dorința mea ține de votul colegilor mei. Dacă colegii mei vor considera că eu sunt cea mai potrivită persoană să-i reprezint ca și prim-ministru, eu am să fiu”, spune Marcel Ciolacu.

El spune că PSD va avea „categoric” premierul din luna mai.

„Protocolul este clar și am anunțat că dacă nu se face această rotativă altă variantă decât alegeri anticipate nu există”, conchide liderul PSD.

PSD ar urma să preia, în mai 2023, funcția de premier.

Marcel Ciolacu anunță remanierea miniștrilor: ”Se va face! Este ceva normal!”

Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere”, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, refuzând însă să spună care sunt miniștrii vizați.

”În acest moment nu este luată o decizie cu primul ministru în ceea ce privește remanierea. Eu am spus de la început că dacă dorim să avem o coaliție normală și o Românie normală, aceste lucruri vin în primul rând din partea primului ministru, după o evaluare a activității fiecărui ministru. 

Sunt ferm convins că se va face la un moment dat o remaniere. Să vedem care va fi momentul. O să avem o discuție mai aplicată în coaliție. 

Nu vreau să am o discuție punctuală, despre cineva anume. Mi se pare corect întâi să discut cu primul ministru, cu colegii mei și să nu dăm aceste vești întâi la televizor. 

Eu cred că un Guvern funcționează și cu remanieri. Este ceva normal. 

La fel cum m-am abținut și în ceea ce îl privește pe domnul ministru Dîncu, așa vă rog să-mi permiteți să mă abțin și în ceea ce îl privește și pe ministrul Virgil Popescu.”, a spus Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close