Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, prima reacție după ce a aflat că Florin Cîțu va fi premier

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce a aflat că Florin Cîțu va fi premier

Marcel Ciolacu a reacționat, după cei trei lideri ai coaliției de centru-dreapta au anunțat încheierea negocierilor pentru constituirea guvernului, dar și numele premierului propus, mai exact Florin Cîțu. Liderul PSD afirmă despre Cîțu că este "un premier de paie ținut în lesă de Orban".

Marcel Ciolacu, prima reacție după ce a aflat că Florin Cîțu va fi premier
de Gabriel Dano    |    18 Dec 2020   •   20:03

"Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins interesul pentru soluțiile reale de a scoate România din criza sanitară și economică.
Niște hiene politice care nu vor face nicio reformă! Un premier de paie ținut în lesă de Orban. Și doi vicepremieri care aveau nevoie de niște birouri, că de coordonat nu vor coordona nimic!", a scris Marcel Ciolacu, vineri seară, pe pagina sa de Facebook.

Ciolacu spune că PSD nu va vota guvernul propus de coaliția majoritară.

"PSD nu va vota niciodată acest guvern al menținerii României în criză, al subdezvoltării, al prăduirii naționale! Totuși, președintele Iohannis doarme liniștit când știe că peneliștii săi au dat pădurile României pe mâna celor care cumpărau Ardealul și fugeau cu el în spate?!", a conchis liderul social-democrat.

Liderii PNL, USR PLUS și UDMR au anunțat, vineri seara, cum se vor împarți ministerele, în urma negocierilor de la Vila Lac. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere. Ludovic Orban a anunțat că Florin Cîțu este candidatul la funcția de premier și este susținut de cele trei formațiuni politice.

Președintele Senatului va fi un reprezentant al USR PLUS, iar cel al Camerei Deputaților unul al PNL. Guvernul va avea doi vicepremieri și 18 ministere, din care 9 vor fi conduse de reprezentanți ai PNL, 6 ai USR PLUS și 3 ai UDMR.

Șandramaua pierzătorilor se va prăbuși asurzitor în doar câteva luni. Foamea de funcții a lui Orban și Barna a învins...

Posted by Marcel Ciolacu on Friday, December 18, 2020

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close