Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, promisiune pentru liderii de Consilii Județene: "Vă asigur că voi face din susținerea investițiilor publice locale o adevărată obsesie a viitoarei guvernări"

Marcel Ciolacu, promisiune pentru liderii de Consilii Județene: "Vă asigur că voi face din susținerea investițiilor publice locale o adevărată obsesie a viitoarei guvernări"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, le-a promis șefilor de Consilii Județene că, după ce va ajunge premier, îi va ajuta să acceseze fonduri europene și să deblocheze proiectele care stagnează.

Marcel Ciolacu, promisiune pentru liderii de Consilii Județene: "Vă asigur că voi face din susținerea investițiilor publice locale o adevărată obsesie a viitoarei guvernări"
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2023   •   21:22

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, la o reuniune publică în care au participat lideri de Consilii Județene, că după ce va ajunge premier, va face "o obsesie” din a-i ajuta pe aleșii locali să acceseze fonduri europene și să deblocheze proiectele care stagnează.

"Vă spun la ce să vă așteptați de la noua formulă guvernamentală. Așteptați-vă ca la Palatul Victoria să găsiți uși deschise și mâini întinse atunci când veți avea cea mai mare nevoie.

Dar obișnuiți-vă și cu gândul că trebuie să fim eficienți în cheltuirea banului public și inteligenți în accesarea banilor europeni.

Vă asigur că Guvernul va face eforturi uriașe să pună rapid la punct mecanisme noi care să asigure finanțări pentru proiecte majore și mature, și să vă ajute să deblocați și să finalizați orice obiectiv în derulare pe fonduri europene.

Citește și: Nicolae Ciucă, despre rocada guvernamentală: "Urmează cea de-a doua etapă, în care vom realiza ce nimeni nu se aștepta"

Vom dialoga permanent pentru că scopurile noastre sunt comune, să absorbim cât mai mult din finanțarea europeană și românii să vadă ceva palpabil în comunitățile lor.

Vă asigur că voi face din susținerea investițiilor publice locale o adevărată obsesie a viitoarei guvernări”, a spus liderul PSD, potrivit stiripesurse.ro.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close