Antena 3 CNN Politică PSD a decis! Simona Bucura Oprescu va fi noul ministru al Muncii iar Natalia Intotero noul ministru al Familiei

PSD a decis! Simona Bucura Oprescu va fi noul ministru al Muncii iar Natalia Intotero noul ministru al Familiei

Partidul Social Democrat a decis cine va fi noul ministru al Muncii dar și al Familiei.

de Vasile Marcu    |    17 Iul 2023   •   10:41

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Simona Bucura Oprescu va fi noul ministru al Muncii, potrivit surselor Antena 3 CNN.

De asemenea, Natalia Intotero va prelua Ministerul Familiei.

Totodată, în cadrul ședinței s-a stabilit că Paul Stănescu va prelua conducerea PSD București, după autosuspendarea Gabrielei Firea 

Voturile au fost luate într-o ședință extrem de scurtă. Au fost doar două nume propuse de premierul Marcel Ciolacu, și anume Simona Bucura Oprescu pentru Ministerul Muncii iar Natalia Intotero pentru Ministerul Familiei.

În cursul zilei de astăzi premierul Marcel Ciolacu urmează să trimită propunerile la Palatul Cotroceni pentru ca Președintele Klaus Iohannis să semneze decretele de numire în funcție pentru cei doi miniștri.

Marcel Ciolacu și-a dorit să se încheie rapid scandalul demisiilor din guvernul pe care îl conduce. Acesta este și motivul pentru care, în doar câteva zile de la demisia lui Marius Budăi și a Gabrielei Firea, premierul a numit deja doi noi miniștri.

”Am votat în cadrul Consiliului Politic Național nominalizarea a doi colegi pentru Ministerul Muncii cât și pentru Ministerul Familiei, în persoana doamnei Simona Bucura Oprescu la Ministerul Muncii și doamna Natalia Intotero pentru Ministerul Tineretului și Familiei.

Doamna Bucura Oprescu este președinta Comisiei de Administrație din Parlamentul României și un om cu experiență clară în această zonă și doamna Natalia Intotero a mai fost ministru o perioadă de timp, a fost și secretar de stat la Ministerul de Externe, este și președinta Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, deci două doamne atât cu o activitate politică, dar și cu activitate în Parlament.

S-a decis și numirea domnului Paul Stănescu ca președinte interimar al organizației București”, a declarat Marcel Ciolacu imediat după ședința PSD. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Simona Bucura Oprescu
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close