Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, depre protestul violent al AUR: ”Asta făcea USR. E inacceptabil ce s-a întâmplat”

Marcel Ciolacu, depre protestul violent al AUR: ”Asta făcea USR. E inacceptabil ce s-a întâmplat”

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a comentat scandalul provocat de AUR, care au protestat față de legea prevenirii separării copilului de familie, spunând că cei de la AUR au copiat de făcea USR acum 3 sau 4 ani, când alte partide aplaudau.

Marcel Ciolacu, depre protestul violent al AUR: ”Asta făcea USR. E inacceptabil ce s-a întâmplat”
Sursa foto: Hepta | Inquam Photos / Sabin Carstoveanu
de Andreea Ştefan    |    11 Mai 2023   •   11:03

Întrebat, joi, de jurnaliști, dacă se va modifica regulamentul Camerei Deputaților, după ce o membră a AUR a încercat să intre în sediu cu gloanțe, Marcel Ciolacu a spus că liderii de grup trebuie să vină cu propuneri.

”Cred că o să se discute în interiorul Biroului Permanent. Am văzut că liderii de grup au început să își nuanțeze părerile și sunt foarte convins că liderii de grup vor veni cu propuneri în Biroul Permanent. Să vedem cu ce vin liderii de grup. Oricum, este inacceptabil ce s-a întâmplat”, a răspuns liderul PSD.

Acesta este de părere că întreg scandalul care a avut loc în Parlament a fost o ”manipulare”.

Citește și: Jandarmii au dat 45 de amenzi, în valoare de peste 50 de mii de lei, în urma protestului violent al partidului AUR de la Parlament

”A fost o manipulare. Cu toții știm că toate cele spuse de ei că ar fi prins în acele legi, că se vând copii, toate au fost niște minciuni și românii se vor lămuri într-o perioadă scurtă de timp că nimeni nu fură niciun copil și nu ia niciun copil, dar au copiat ce făcea USR acum vreo 3 – 4 ani și alte partide în acel moment aplaudau acel lucru. Asta înseamnă să lași să se creeze precedent”, a comentat Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu aur
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close