Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, anunţ despre modificarea Codului Fiscal

Marcel Ciolacu, anunţ despre modificarea Codului Fiscal

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, anunță că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal. El a făcut această declarație după o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri reuniți în Confederatia Patronala Concordia.

Marcel Ciolacu, anunţ despre modificarea Codului Fiscal
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
de Claudia Popovici    |    22 Sep 2022   •   18:00

„Le-am transmis astăzi reprezentanților mediului de afaceri reuniți în Confederatia Patronala Concordia că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.

În același timp, mă bucur că unele dintre cele mai puternice companii românești și străine care activează în România susțin necesitatea creșterii salariului minim”, transmite Marcel Ciolacu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Liderul social-democraților afirmă că sunt 1,5 milioane de români plătiți cu salariu minim, majoritatea în mediul privat.

„Avem nevoie ca acești oameni să o ducă mai bine și să nu mai fie tentați să plece din țară. Iar validarea acestei măsuri vine și din partea Uniunii Europene care a stabilit recent un salariu minim european.

Voi continua să mă întâlnesc periodic cu mediul de afaceri pentru că politicile publice de creștere a veniturilor populației trebuie să meargă concomitent cu măsurile pentru sprijinirea sectorului privat.

Am alocat deja 6% din PIB pentru finanțarea economiei, dar este nevoie de măsuri suplimentare mai ales în domeniul energiei pentru a menține competitivitatea mediului de afaceri românesc”, încheie Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu cod fiscal PSD
Parteneri
Noua lege a pensiei: Procentele de creştere pe grupele de vârstă
x close