Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic. Acest guvern trebuie să plece acasă"

Marcel Ciolacu: "Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic. Acest guvern trebuie să plece acasă"

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, acuză Guvernul că nu a majorat alocațiile, nu a crescut pensiile și nu a sprijinit agricultorii și antreprenorii: „Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic! Dimpotrivă”.

Marcel Ciolacu: "Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic. Acest guvern trebuie să plece acasă"
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Iun 2021   •   16:21

„Mai aveți tupeul să stați cocoțat acolo și să le spuneți românilor cât de bine o duc? Cât de bine le este copiilor fără alocații mărite? Cât de bine o duc pensionarii fără majorarea pensiilor? Să le spuneți milioanelor de români plătiți cu salariu minim, cât de bine trăiesc cu 2 lei în plus pe zi? Să le spuneți agricultorilor cât de fericiți sunt, când își aruncă recoltele pe câmp?! Sau antreprenorilor români? Care nu au văzut niciun leu de la Guvern toată pandemia?! Domnule Cîțu, aroganța nu vă ajută la nimic! Dimpotrivă!

Uitați-vă în istoria colegilor al căror președinte vreți să fiți! Toată gașca de pedeliști, care sunt în spatele dumneavoastră, au plesnit de aroganță. Și au pierdut”, spune Marcel Ciolacu, în cadrul dezbaterilor pe moțiunea de cenzură.

Coaliţia de guvernare că a „îngenunchiat statul de drept

Marcel Ciolacu i-a reproșat apoi premierului „sarabanda împrumuturilor”.

„Ajung atâtea generații de sacrificiu! Nu mai creați altele! Apropo, domnule încă premier.... Știți cât va plăti fiecare nou-născut în această țară, ca urmare a împrumuturilor făcute de voi?? 2.500 de euro! 2.500 de euro este datoria cu care pornesc în viață”, adaugă liderul PSD. El le-a reproșat liderilor coaliției de guvernare că au „îngenunchiat statul de drept".

În urmă cu un an și jumătate, nu era zi, în care actuala Coaliție, să nu se bată cu pumnii în piept cu transparența, anticorupția, statul de drept.... În doar un an și jumătate, ați ajuns să îngenunchiați statul de drept!! Chiar voi,... apostolii dreptății! Domnule Orban, domnule Cîțu, domnule Barna, doamna Dragu, Ați revocat ilegal Avocatul Poporului!

Acest guvern trebuie să plece acasă

Ați sperat că, așa, ordonanțele voastre ilegale vor rămâne în picioare... Astăzi, în unanimitat, Curtea Constituțională a României a decis că ați călcat în picioare Constituția! Pentru a câta oară domnilor?? Dacă astăzi, când vorbim, aveți deja acest palmares de încălcări de drepturi și libertăți, de ilegalități grosolane, oare.... ce veți face mâine?

Veți da ordonanță de urgență ca actualul președinte să aibă trei mandate?? Sau o ordonanță de urgență, ca domnul Barna să nu mai răspundă pentru furtul banilor europeni? Sau veți desființa direct Parlamentul României și veți instaura dictatura??!!! Stimați colegi, - da! și cei care i-ați sprijinit până acum și i-ai pus în funcții, e prea mult! Acest guvern a mers prea departe! E suficient răul făcut! Acest guvern trebuie să plece acasă”, a spus Marcel Ciolacu.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Florin Cîțu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close