Antena 3 CNN Politică Ciolacu, după avizul negativ al CSM pe desființarea SIIJ: "Barna, ia-ţi labele de pe Justiție"

Ciolacu, după avizul negativ al CSM pe desființarea SIIJ: "Barna, ia-ţi labele de pe Justiție"

Întrebat de Radu Tudor ce părere are despre avizul negativ al CSM pe,desființarea SIIJ, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD a reamintit că el nu a fost de acord cu această cu desfiinţarea SIIJ pentru că a avut întâlniri cu judecători şi procurori şi a înţeles rostul acestei secţii.

Ciolacu, după avizul negativ al CSM pe desființarea SIIJ: "Barna, ia-ţi labele de pe Justiție"
de Georgiana Adam    |    11 Feb 2021   •   21:47

Marcel Ciolacu i-a transmis vicepremierului Dan Barna să- şi "ia labele de pe Justiție” și să lase magistrații să își vadă de treaba lor. Declarația a fost făcută după ce Consiliul Superior al Magistraturii a dat aviz negativ proiectului de desființare a SIIJ.

"Mi-aș dori să înțeleagă foarte bine românii: această secție nu apără oamenii politici ci anchetează eventualele abuzuri săvărșite de magistrați, Cine îţi dă ţie dreptul om politic să vii altfel decât au spus magistraţii, cine eşti tu. 
Mă uitam la vicepremierul României, domnul Barna, decizia Secției Speciale de renumărare a voturilor este o gargară politică.

Cine ești tu să comentezi o decizie a unui procuror să spui că e gargară politică. Când eşti membru al guvernului nu ai niciun dreprt să comentezi vreo decizie a vreunui magistrat. Eu vreau să ştiu adevărul", a spus Marcel Ciolacu.

Ciolacu: "Barna, ia labele de pe Justiție"

"Cum mai merg eu la vot dacă ştiu că se fură votul. Dacă aflăm adevărul, rămânem cu un primar impostor. Aste este reforma USR, când era PSD la guvernare și spunea luați labele de pe justiție.

Îi spun eu acum lui Barna foarte clar: ia labele de pe justiție, ia-l pe Stelian al tău și lăsați magistrații să își vadă de treaba lor”, a mai spus Ciolacu, a spus Marcel Ciolacu, vizând cazul scandalului din Sectorul 1.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close