Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Vom depune moțiunea de cenzură când vom avea toate cele 234 de voturi!”

Marcel Ciolacu: ”Vom depune moțiunea de cenzură când vom avea toate cele 234 de voturi!”

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social democrații vor depune moțiunea de cenzură în momentul în care vor avea toate cele 234 de voturi necesare pentru ca aceasta să treacă.

Marcel Ciolacu: ”Vom depune moțiunea de cenzură când vom avea toate cele 234 de voturi!”
Sursa foto: Agerpres
de Laura Dinu    |    30 Aug 2021   •   14:23

”Domnul prim-ministru Cîțu ar fi trebuit să fie plecat de cel puțin o săptămână din fruntea Guvernului României. Ori prin demisie, cum ar fi făcut orice om responsabil de stat, ori să i se ceară demisia de către cel care l-a susținut prim-ministru al României, de către cel care și-a dorit această coaliție a pierzătorilor, dl. Klaus Iohannis. Motivele principale sunt explozia prețurilor, gestionarea dezastruoasă a campaniei de vaccinare, dar și faptul că avem un prim-ministru penal condamnat și țepar dovedit, în urma documentelor pe care le-am citit cu toții. Din punctul nostru de vedere s-a ajuns prea departe. Am înghețat veniturile românilor, atât în zona privată cât și publică, am înghețat și salarii și alocații pensii. Și pe de altă parte avem cea mai mare explozie de prețuri din ultimii 30 de ani. 

Am decis în unanimitate de voturi că vom depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune. Ca să fiu foarte clar, în acest moment, partea de Opoziție a Parlamentului are 204 voturi” a anunțat Marcel Ciolacu în urmă cu scurtă vreme. 

”Am avut o discuție cu economiștii și specialiștii din PSD și mi-au prezentat întreg tabloul economic financiar în acest moment, în România. Eu personal m-am speriat de ceea ce va urma în România. Și o să vedeți în lunile de iarnă și în luna martie când ajungem să decontăm toate aceste scumpiri care se vor ține în lanț ce importuri și ce presiune pe moneda națională” a avertizat Marcel Ciolacu.

”Și atunci am avut o discuție aplicată astăzi pe ceea ce avem în acest moment, noi strângem 204 voturi. Nu vrem să depunem o moțiune de dragul de a depune moțiune și de a face un spectacol politic în jurul acestei moțiuni” a mai spus Ciolacu, în conferința de presă. 

×
Subiecte în articol: PSD motiune de cenzura Klaus Iohannis
Parteneri
Noua lege a pensiei: Procentele de creştere pe grupele de vârstă
x close