Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!"

Marcel Ciolacu: "Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!"

„Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni", spune Marcel Ciolacu care acuză PNL că a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR.

Marcel Ciolacu: "Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!"
de Claudia Popovici    |    19 Ian 2022   •   23:57

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte al PNL, a precizat că liberalii ar fi trebuit să ceară remanierea ministrului PSD al Sănătății, Alexandru Rafila, după ce acesta l-a criticat în decembrie pe Florin Cîțu.

”Ar fi trebuit să cerem remanierea lui Rafila. Dacă continuă, atunci va trebui să luăm o hotărâre, dar nu demiți un om pentru o declarație. În schimb cred că e nevoie de o discuție serioasă”, a spus Rareș Bogdan, miercuri seara, la Digi24 despre ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

În replică, Marcel Ciolacu a transmis că cere mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că "PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni".

„Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința!"

„Am înțeles că Rareș Bogdan a pus batistuța pe globul de cristal și a văzut că se va rupe coaliția peste un an. Hai să îi curmăm suferința! Cer mâine de urgență o ședință a coaliției, pentru că PSD nu răspunde de trecut și a venit la guvernare să construiască pentru oameni.

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR

PNL a rămas captiv în paradigma coaliției cu USR, când se războiau cu tănculețe pe covoraș.

Românii au alte așteptări! PSD va rămâne principalul partid concentrat pe problemele reale ale românilor din această guvernare", a spus Marcel Ciolacu pe pagina sa de socializare.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Marcel Ciolacu PNL PSD
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close