Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu anunță taxa ”Robin Hood”! ”Am mai avut această discuție de când am intrat la guvernare!”

Marcel Ciolacu anunță taxa ”Robin Hood”! ”Am mai avut această discuție de când am intrat la guvernare!”

Bombă în coaliție! Nici nu s-a terminat bine bilanțul paralel al Guvernului PSD - PNL că o nouă taxă dezbină executivul. PSD revine cu taxa Robin Hood.

Marcel Ciolacu anunță taxa ”Robin Hood”! ”Am mai avut această discuție de când am intrat la guvernare!”
Sursa foto: ALEX TUDOR / AGERPRES FOTO
de Laura Dinu    |    27 Mai 2022   •   16:13

”Eu aș prefera sistemul german unde există o taxă de solidaritate. Și astfel să poți regla impozitarea muncii și impozitarea capitalului. Am mai avut această discuție de când am intrat la guvernare. 

Deja există acel grup mixt atât al PSD-ului cât și al PNL-ului și al UDMR-ului, care lucrează împreună cu ministrul de Finanțe și cu experții din Ministerul de Finanțe pentru o reformă în zona fiscalității. Să vedem ce se poate introduce anul acesta, dar mai ales să anticipăm anumite lucruri și pentru prima oară să nu mai fie un guvern pompier de serviciu.

Există divergențe, avem opinii diferite și este normal să avem aceste opinii diferite. Dar nu avem certuri, nu avem jigniri, nu avem capcane între noi. Chiar este un climat corect de parteneriat”, a declarat Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close