Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament"

Marcel Ciolacu: "Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament"

Marcel Ciolacu, preşedinrele PSD, a lansat un mesaj critic la adresa lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, care a fost filmat, luni, fără mască de protecţie pe holurile Parlamentului.

Marcel Ciolacu: "Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament"
de Claudia Popovici    |    29 Mar 2021   •   16:43

Liderul PSD, consideră că gestul ministrului Sănătății este o "bătaie de joc" la adresa românilor care sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin, în timp ce el taie frunză la câini fără mască prin Parlament

„Bătaie de joc!!! Voiculescu taie frunză la câini fără mască prin Parlament, în timp ce oamenii sunt siliți să se înghesuie la cozi la vaccin!

Așa arată campania de vaccinare a Guvernului florinV citu! Haos și neputință! Și apoi vă mirați că oamenii s-au săturat de voi și de aberațiile voastre. Să vă fie rușine”, scrie liderul PSD, Marcel Ciolacu pe Facebook.

Vlad Voiculescu, după ce a fost fotografiat fără mască: "Am greșit și toate criticile sunt justificate"

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a recunoscut printr-o postare pe rețelele de socializare că a greșit după ce a fost filmat, luni, pe holurile Parlamentului, în timp ce nu purta masca de protecție.

"Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură.

Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete - pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă", spune ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Vlad Voiculescu: "Am greșit și toate criticile sunt justificate"

"Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere - fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu.

La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate", a mai scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, filmat fără mască de protecție pe holurile Parlamentului

Ministrul a stat aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon şi chiar s-a salutat cu câțiva colegi.

După aproximativ 20 de minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-un birou de un coleg de la USR-PLUS moment în care şi-a pus masca de protecție.

Potrivit legislației, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, așa cum este şi holul Parlamentului.

"Pe perioada stării de alertă, masca de protecție trebuie purtată în orice spațiu public închis, spații comerciale, mijloace de transport în comun și la locul de muncă, pe toată durata prezenței în oricare din spațiile închise ale incintei,în conformitate cu condițiile impuse de Ordinul Comun MS-MAI nr. 874/81/2020 privind instituirea obligativității purtării măștii de protecție, a triajului epidemiologic și dezinfectarea obligatorie a mâinilor pentru prevenirea contaminării cu virusul SARS-CoV-2 pe durata stării de alertă", se arată în legislația aflată în vigoare.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close