Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: Dacă lumea vrea să-și ia viața înapoi, să meargă la vot, pe 6 decembrie

Marcel Ciolacu: Dacă lumea vrea să-și ia viața înapoi, să meargă la vot, pe 6 decembrie

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a vorbit, miercuri, la un post tv, despre alegerile parlamentare din 6 decembrie și a îndemnat lumea să vină la vot, dacă vrea să-și ia viața înapoi.

Marcel Ciolacu: Dacă lumea vrea să-și ia viața înapoi, să meargă la vot, pe 6 decembrie
de Gabriel Dano    |    02 Dec 2020   •   23:00

"Am stat 60 de zile în casă. De ce am stat? Au furat de au rupt. Măștile de la Unifarm, firma din Giurgiu care făcea importuri de zeci de milioane de măști. Eu mă așteptam să mergem la fabrica de isolete, la fabrici de măști..." - şi-a exprimat liderul PSD revolta faţă de măsurile luate de guvernanţi.

"În campanie lucrăm cu percepții, nu cu adevăruri. Tu, președintele al statului, să vii să minți, să spui că guvernul tău a făcut lucruri. Președintele ne-a împărțit în buni și răi.

Ziua votului nu este o problemă epidemiologică dacă respecți regulile. Răul s-a întâmplat în campania electorală. Dacă lumea vrea să-și ia viața înapoi, să meargă la vot pe 6 decembrie.

Dacă vom ieși pe primul loc, PSD va fi partidul care va desemna premierul. Vedem dacă președintele va respecta Constituția. Ne-am gândit la numele pentru guvern", a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

 

×
Subiecte în articol: PSD Marcel Ciolacu vot
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close