Antena 3 CNN Politică Robert Negoiță, revenire în PSD. Ciolacu: O să mă consult cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea

Robert Negoiță, revenire în PSD. Ciolacu: O să mă consult cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea

Marcel Ciolacu spune că nu va lua singur o decizie referitoare la revenirea primarului Sectorului 3, Robert Negoiță, în partid: „Va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”.

Robert Negoiță, revenire în PSD. Ciolacu: O să mă consult cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea
de Laura Dinu    |    10 Mar 2021   •   07:25

„O decizie... Știm cu toții, este colegul meu, prietenul meu Robert Negoiță, dar fiecare dintre noi ne asumăm anumite decizii pe care le luăm în parcursul nostru politic. Robert Negoiță, din punctul meu de vedere și nu numai al meu - am vorbit cu mai mulți colegi - a făcut anumite greșeli, chiar unele vis-a-vis de Gabriela Firea. Decizia ca Robert Negoiță să revină în PSD va fi o decizie pe care o să o iau cu colegii mei, inclusiv cu Gabriela Firea”, spune Marcel Ciolacu.

El precizează că decizia reprimirii lui Robert Negoiță în PSD nu este una care să fie luată doar de președintele partidului.

„Nu mi se pare corect. Nu o să iau o decizie cu privire la revenirea unui coleg, care într-un anumit moment a plecat, poate într-un moment dificil al partidului, până când nu mă consult cu colegii mei. În speța respectivă, cu Gabriela Firea, colega mea”, conchide liderul PSD, potrivit Mediafax

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Robert Negoita
Parteneri
Lista produselor care se scumpesc de la 1 ianuarie 2024
x close