Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "România a fost şi va rămâne cel mai apropiat şi mai sincer prieten al Republicii Moldova"

Marcel Ciolacu: "România a fost şi va rămâne cel mai apropiat şi mai sincer prieten al Republicii Moldova"

România a fost şi va rămâne "cel mai apropiat şi mai sincer prieten al Republicii Moldova", a declarat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu: "România a fost şi va rămâne cel mai apropiat şi mai sincer prieten al Republicii Moldova"
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Noi 2021   •   19:00

Marcel Ciolacu a avut marţi, la Palatul Parlamentului, o întâlnire cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, aflată în vizită oficială la Bucureşti. 

"România a fost şi va rămâne cel mai apropiat şi mai sincer prieten al Republicii Moldova. I-am transmis astăzi doamnei preşedinte Maia Sandu că vom sprijini eforturile administraţiei domniei sale de întărire a instituţiilor statului în vederea continuării parcursului european.

Este nevoie de hotărâre şi voinţă politică solidă pentru implementarea rapidă a reformelor de pe agenda europeană, care sunt, de altfel, reforme necesare pentru bunăstarea cetăţenilor, pentru modernizarea şi consolidarea stabilităţii Republicii Moldova", a scris Ciolacu, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Maia Sandu
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close