Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: ”Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga”

Marcel Ciolacu: ”Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga”

Marcel Ciolacu, președintele Partidului Social Democrat (PSD) a declarat astăzi că România are nevoie de un preşedinte de stânga, considerând că țara noastră are nevoie de o schimbare după 20 de ani.

Marcel Ciolacu: ”Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga”
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Alexandra Cojoianu    |    16 Ian 2023   •   23:34

„Cred cu certitudine că România are nevoie de un preşedinte de stânga, un om care împărtăşeşte principiile, în primul rând, de stânga. Este nevoie de o schimbare după 20 de ani. Sunt oameni de stânga în România care pot ocupa această funcţie, cea mai înaltă funcţie din statul român”, a spus Ciolacu la România TV.

El a adăugat că la următoarele alegeri prezidenţiale PSD nu va veni neapărat cu un om politic.

„Când avem discuţia de candidaturi tot timpul ne gândim numai la oameni politici. De data aceasta PSD nu va veni neapărat cu un om politic, va veni în schimb cu un intelectual. Partidul va alege (candidatul la alegerile prezidenţiale - n.r.).

Va exista o competiţie internă în care se va înscrie cine doreşte. Eu doresc să modific statutul astfel încât şi altă personalitate, care nu este neapărat în partid, să poată candida”, a afirmat Ciolacu.

Întrebat dedspre o eventuală candidatură a Maiei Sandu la președinția României, președintele PSD a transmis: ”Avem o criză de securitate în zonă și trebuie să fim foarte atenți la întreg contextul. Una este ceea ce ne dorim sau ce considerăm noi că este corect și alta este realitatea. Este un scenariu de lucru. Nimeni nu o poate împiedica pe doamna Maia Sandu. (...) Eu o susțin cât pot de multpe doamna Maia Sandu mai ales în perioada și mai dificilă prin care trece Republica Moldova, dar, de asemenea, facem parte din familii politice diferite”.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD presedinte România
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close