Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu despre schimbarea lui Vlad Voiculescu: Acum e mult prea târziu, au murit deja oameni

Marcel Ciolacu despre schimbarea lui Vlad Voiculescu: Acum e mult prea târziu, au murit deja oameni

Marcel Ciolacu, liderul PSD, spune că schimbarea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, vine prea târziu, după ce au murit oameni şi sistemul sanitar din România a fost pus la pământ.

Marcel Ciolacu despre schimbarea lui Vlad Voiculescu: Acum e mult prea târziu, au murit deja oameni
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Dima    |    14 Apr 2021   •   15:39

"În loc să vorbim de nivelul de trai al românilor, de ce se întâmplă în economie, noi de câteva zile vorbim de coaliţie. Coaliţia a funcţionat când preşedintele României a găsit de cuviinţă să încalce spiritul Constituţiei şi să nu-l desemneze pe dr. Alexandru Rafila, propunerea PSD îndreptăţită, deoarece noi am câştigat alegerile. A creat această coaliţie, iar de atunci noi am uitat să vorbim de Guvernul României şi priorităţile românilor, vorbim de scandalurile din interiorul coaliţiei." - a declarat Marcel Ciolacu într-o intervenţie, în direct, la Antena 3. 

Vlai Voiculescu - un pericol pentru sănătatea românilor

"Domnul Vlad Voiculescu, prezentat de dl. Barna un mare reformist – am văzut cu toţii ce reformă a făcut, a distrus aproape tot sistemul de sănătate... El însuşi a fost un pericol pentru sănătatea românilor.

Nu contează de niciun ordin, contează de câţi oameni vedem că mor. Bolnavii cronici nici acum nu au acces la sistemul de sănătate. Contează că suntem pe locul 10 la mortalitate în lume, suntem pe locul 25 din 27 în Europa, când ni s-a spus că vaccinarea e un succes. După 50 de zile a ieşit dl. Rafila şi a explicat ce ar fi trebuit să facă un ministru al Sănătăţii în primele 50 de zile. A fost prima moţiune simplă depusă împotriva lui Vlad Voiculescu.

Acum e mult prea târziu, au murit deja oameni", a mai spus Marcel Ciolacu..  

Liderul PSD a mai estimat totodată că odată cu decizia lui Cîţu de a-l demite pe Vlad Voiculescu, "s-a terminat coaliţia".

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Vlad Voiculescu
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close