Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, despre soluțiile pentru facturile la energie: "Reducerea TVA-ului are un efect benefic asupra inflației"

Marcel Ciolacu, despre soluțiile pentru facturile la energie: "Reducerea TVA-ului are un efect benefic asupra inflației"

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, astăzi, despre măsurile care trebuie luate pentru stoparea creșterii prețurilor la energie, chiar în timpul ședinței de Guvern în care sunt trasate direcțiile pentru un nou pachet de măsuri în acest sens.

Marcel Ciolacu, despre soluțiile pentru facturile la energie: "Reducerea TVA-ului are un efect benefic asupra inflației"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    21 Feb 2022   •   14:19

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat la Parlament că, mâine, liderii coaliției vor avea o ședință unde premierul Nicolae Ciucă sau ministrul Energiei Virgil Popescu va prezenta măsurile la energie. Liderul PSD a reclamat faptul că liberalizarea prețurilor s-a făcut haotic.

"Haideți să vedem forma finală. Am înțeles că dl prim-ministru are o ședință interministerială unde să aibă tot tabloul și mâine vom avea o întâlnire de coaliție unde ni se va prezenta acest document. Cred că este evident pentru toată lumea că s-a făcut o liberalizare a prețurilor haotică, neluând în calcul o criză energetică", a spus Ciolacu.

"Reducerea TVA-ului are un efect benefic asupra inflației. Toate aceste lucruri vor fi prezentate de premier și vom lua deciziile cele mai bune. Prim-ministrul are întreg tabloul.

România trebuie să devină independentă energetic cât mai curând", a mai precizat acesta.

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD energie preturi
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close