Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: După alegerile parlamentare, toată România va intra în stare de urgență și carantină

Marcel Ciolacu: După alegerile parlamentare, toată România va intra în stare de urgență și carantină

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îi acuză pe liberali că sunt interesați doar de ”puterea absolută” și nu de câți români vor muri din cauza pandemiei de coronavirus.

Marcel Ciolacu: După alegerile parlamentare, toată România va intra în stare de urgență și carantină
de Laura Dinu    |    04 Noi 2020   •   08:50

„Din măsurile luate până acum de actualul guvern (…) mai mult ca sigur că vom avea un blocaj în sistemul sanitar şi mai mult ca sigur că la un moment dat decizia va fi de a intra toată România din nou în stare de urgenţă şi în carantină.

”Noi ne-am trezit în această situaţie pentru că nu am avut niciun fel de prevenţie”

Pentru că nu se ia nicio măsură coerentă să stopăm acest trend ascendent în care ne aflăm în acest moment. (…) Noi ne-am trezit în această situaţie pentru că nu am avut niciun fel de prevenţie.

Să ne aducem aminte contextul în care au fost deschise şcolile, nefiind pregătiţi, cu toate că am avut şase luni de pauză pentru copii şi pentru profesori. Au fost deschise pentru că aveam alegeri locale.

”În campania electorală nu vorbim despre o stopare a unui trend ascendent”

Acum, peste câteva zile vom intra în campanie electorală. Categoric, în campania electorală nu vorbim despre o stopare a unui trend ascendent.

Dimpotrivă. Şi cred că după ce îşi vor face moftul cu aceste alegeri pe data de 6 decembrie şi cei de la PNL şi cei de la USR, vom intra într-un blocaj total”, a declarat liderul PSD, potrivit cancan.ro.

„Vor face alegeri în orice condiţii”

Mai mult decât atât, acesta spune că alegerile parlamentare vor fi organizate îndiferent de situație. 

„Vor face alegeri în orice condiţii. Nu îi interesează această pandemie şi această criză sanitară. Nu îi interesează câţi români vor muri. Îi interesează puterea absolută în România”, a adăugat Marcel Ciolacu. 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close