Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu a fost sunat de Florin Cîțu: Șeful PSD a dezvăluit despre ce au discutat

Marcel Ciolacu a fost sunat de Florin Cîțu: Șeful PSD a dezvăluit despre ce au discutat

Marcel Ciolacu aruncă bomba pe scena politica. Liderul PSD susţine că a fost sunat de prim-ministrul Florin Cîţu. Acesta a povestit, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, ce a vrut premierul să îi transmită.

o_1f5lghuvk2ho1dm67aa1sm51glbb.jpg
Sursa foto: Hepta
de Mia Lungu    |    14 Mai 2021   •   16:20

„Am avut o discuţie telefonică cu prim-ministrul pentru a avea o întâlnire săptămâna viitoare ca să stabilim principiile şi mecanismele cele mai bune pentru abordarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat într-o conferinţă de presă dacă a fost contactat de către premier în cursul zilei de ieri sau astăzi.

„Cred că decizia luată la Bruxelles, împreună cu comisarii europeni şi preşedinta Comisiei, a fost ca acest Plan să fie prezentat în Parlamentul României. În toată Europa, PNRR a fost prezentat în Parlament.

Am salutat decizia prim-ministrului Florin Cîţu, după ce s-a întors de la Bruxelles, de a prezenta Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă în Parlamentul României şi de a avea o discuţie aplicată cu Opoziţia, respectiv cu PSD. Credem că este cel mai bun lucru faptul că prim-ministrul României a ajuns la concluzia că nu este un PNRR al Guvernului sau al unei coaliţii, este Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României”. a mai precizat șeful PSD.

„Am specificat foarte clar că vom intra în grevă parlamentară dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, până când va fi înaintat Comisiei Europene. După cum bine ştim, acest plan încă nu este definitivat. Chiar o să îi propun domnului prim-ministru să îi punem la dispoziţie toţi specialiştii PSD de care are nevoie ca acest Plan să fie definitivat cât mai repede”. 

Întrebat dacă a fost sunat de premier sau el viceversa, liderul PSD a replicat: „V-am răspuns. Am avut o discuţie telefonică cu premierul. Prim-ministrul României a iniţiat apelul. Era şi greu să sun eu. Noi suntem în Opoziţie, nu vrem să deranjăm premierul”. 

 

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close