Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Sute de mii de români vor avea apă și canalizare". Premierul anunţă o schemă de ajutor de stat de peste 50 de milioane de lei

Marcel Ciolacu: "Sute de mii de români vor avea apă și canalizare". Premierul anunţă o schemă de ajutor de stat de peste 50 de milioane de lei

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat o schemă de ajutor de stat pentru investiții de interes regional de peste 50 de milioane de lei.

Marcel Ciolacu: "Sute de mii de români vor avea apă și canalizare". Premierul anunţă o schemă de ajutor de stat de peste 50 de milioane de lei
Sursa foto: hepta / Mediafax Foto
de Georgiana Adam    |    21 Mar 2024   •   13:10

"Sute de mii de români vor avea apă și canalizare, așa cum le-au promis alții înaintea noastră", a anunţat premierul Marcel Ciolacu, joi, înaintea ședinței de Guvern.

"Avem în vedere în special acele investiții cu impact social și economic care dezvoltă comunități întregi și vrem ca aceste investiții să coaguleze și IMM-urile locale ca furnizori în aceste proiecte regionale", a continuat Ciolacu.

Apoi, premierul a anunțat, tot la capitolul investiții, o soluție care permite continuarea unor investiții mari de infrastructură în zona apă-canal.

"Salvăm practic proiecte de peste 6,7 miliarde de euro din acel program POIM apă, aferente exercițiului financiar 2014-2020. 

Se cheltuiseră mai puțin de o treime din bani și ar fi fost blocate sau preluate pe bugetul de stat", a afirmat Ciolacu.

Astfel, spune prim-ministrul, sute de mii de români vor avea apă și canalizare, "așa cum le-au promis alții înaintea noastră", potrivit Mediafax.

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close