Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Tinerii vor să aibă o siguranță pentru copiii pe care îi aduc pe lume. Nu cu indemnizații rezolvi problema"

Marcel Ciolacu: "Tinerii vor să aibă o siguranță pentru copiii pe care îi aduc pe lume. Nu cu indemnizații rezolvi problema"

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a vorbit, vineri, la conferinţa judeţeană PSD Sălaj despre tinerii care trebuie să fie siguri pe instituțiile statului, astfel vor avea curajul de a îşi întemeia o familie.

Marcel Ciolacu: "Tinerii vor să aibă o siguranță pentru copiii pe care îi aduc pe lume. Nu cu indemnizații rezolvi problema"
Sursa foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de Ştefan Petrică    |    13 Ian 2023   •   21:47

"Nu cu indemnizații pentru creșterea de copii rezolvi problema. Tinerii vor să aibă o siguranță pentru copiii pe care îi aduc pe lume, trebuie să aibă servicii de sănătate, creșe, grădinițe, să aibă învățământ, after-school, să se ducă cu microbuzul la școală", a declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD a spus în cadrul conferinţei de la Sălaj că tinerii nu vor mai pune pe primul plan cariera, dacă vor avea încredere în serviciile statului.

"Să ne vedem întâi realizați, nu pot să las mereu copilul la mama sau la bunica. Trebuie să schimbăm ceea ce n-a funcționat", a mai declarat Ciolacu.

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 13 ianuarie 2023

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD Salaj
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close