Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu: "Viitorul Guvern va pune în aplicare creșterea salariilor din Educație"

Marcel Ciolacu: "Viitorul Guvern va pune în aplicare creșterea salariilor din Educație"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a anunţat, astăzi, printr-o postare pe Facebook, că şi-a luat angajamentul, împreună cu Nicolae Ciucă, liderul PNL, pentru a pune în aplicare, în viitorul guvern, creşterea salariilor din Educaţie.

de Georgiana Adam    |    07 Iun 2023   •   13:34

"Ne aflăm într-un moment în care fiecare zi de întârziere poate afecta viitorul unei generații întregi de copii. Sute de mii de elevi și părinții lor trăiesc în continuare cu teama că nu își vor putea da examenele. Acest lucru trebuie să înceteze.

Mi-am luat astăzi angajamentul alături de liderul PNL, Nicolae Ciucă, că viitorul Guvern va pune în aplicare creșterea salariilor din Educație având ca bază creșterea salariului profesorului debutant/ asistentului universitar la nivelul salariului mediu brut pe economie.

În ședința de Guvern de mâine, acest angajament va fi transpus sub forma unui Memorandum care consfințește decizia acestei guvernări de a pune Educația în centrul politicilor sale publice", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Ne aflăm într-un moment în care fiecare zi de întârziere poate afecta viitorul unei generații întregi de copii. Sute de...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 7 iunie 2023

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu PSD
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close