Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu, în vizită la Institutul de Boli Infecţioase de Ziua Muncii: "Medicii şi asistentele sunt în fiecare zi la datorie"

Marcel Ciolacu, în vizită la Institutul de Boli Infecţioase de Ziua Muncii: "Medicii şi asistentele sunt în fiecare zi la datorie"

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a mers în vizită la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş" de Ziua Muncii, ocazie cu care i-a felicitat pe medicii şi asistentele care "sunt în fiecare zi la datorie".

Marcel Ciolacu, în vizită la Institutul de Boli Infecţioase de Ziua Muncii: "Medicii şi asistentele sunt în fiecare zi la datorie"
Sursa foto: Facebook | Marcel Ciolacu
de Georgiana Adam    |    01 Mai 2023   •   12:37

"Am ales ca de 1 Mai - Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de muncă. Le-am mulțumit medicilor și asistentelor de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” pentru că sunt ca în fiecare zi la datorie, așa cum au făcut-o și în perioada pandemiei când au fost în prima linie a luptei cu virusul. Și mă bucur că am putut să fac asta împreună cu profesorul Adrian Streinu-Cercel.

La fel, trebuie să le mulțumim polițiștilor, pompierilor și tuturor celor care astăzi muncesc pentru ca noi, restul românilor, să ne putem bucura de familie și prieteni.

Să nu uităm că ziua de astăzi este dedicată celor care muncesc din greu și celor care țin cu adevărat această țară pe umeri! Onoare muncii!", a scris Marcel Ciolacu în postarea de pe Facebook.

Am ales ca de 1 Mai- Ziua Muncii să fiu alături de cei pentru care această zi este una obișnuită de muncă. Le-am...

Publicată de Marcel Ciolacu pe Luni, 1 mai 2023

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close