Antena 3 CNN Politică Marcel Vela susține că a deranjat ”băieții deștepți” din MAI. Cum răspunde acuzațiilor de colaborare cu Securitatea. Documente-bombă

Marcel Vela susține că a deranjat ”băieții deștepți” din MAI. Cum răspunde acuzațiilor de colaborare cu Securitatea. Documente-bombă

Ministrul de Interne, Marcel Vela, susține că a deranjat ”băieții deștepți” din zona ministerului care au relansat în spațiul public atacuri la adresa sa, ”reîncălzind o ciorbă mai veche” privind presupusa sa colaborare cu Securitatea.

Marcel Vela susține că a deranjat ”băieții deștepți” din MAI. Cum răspunde acuzațiilor de colaborare cu Securitatea. Documente-bombă
03 Ian 2020   •   13:06

Marcel Vela a publicat, pe Facebook, o decizie CNSAS din 2007 prin care instituția atestă faptul că ministrul nu a colaborat cu Securitatea. Vela amintește că trecutul său a fost reverificat de CNSAS în 2019, atunci când decizia inițială a fost menținută. 

Reacția ministrului vine după ce în mediul online ar fi circulat un document potrivit căruia Vela ar fi fost colaborator al Securității. Potrivit documentului, ministrul ar fi activat în domeniul turismului.

”Observ că în aceste zile este o efervescență crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieților deștepți" din zona Ministerului Afacerilor Interne.

Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro și un ministru nou, venit din provincie, fără să știe hațișurile și conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane.

Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturașii împrăștiați în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidați incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).

Pentru curioși și conturile false de pe Fbk, afișez mai jos corespondența din 2001 și Decizia CNSAS din 2007.

Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele și în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,,Menținere Decizii".

În rest, să auzim numai de bine și vă doresc un An Nou fericit, tuturor!

La mulți ani frumoși!”, a scris Marcel Vela, pe Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Securitatea Marcel Vela
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close