Antena 3 CNN Politică Marea Înfruptare din Bucureşti: Elena Udrea luptă cu Zmărăndescu, iar Gigi Becali cu Bumbu

Marea Înfruptare din Bucureşti: Elena Udrea luptă cu Zmărăndescu, iar Gigi Becali cu Bumbu

Marea Înfruptare din Bucureşti: Elena Udrea luptă cu Zmărăndescu, iar Gigi Becali cu Bumbu
22 Oct 2008   •   15:00

Odată cu definitivarea listelor de candidaţi pentru alegerile uninominale de luna viitoare se cunosc deja marile confruntări din următoarea perioadă. Considerat o miză principală pentru partide, Bucureştiul promite să ofere câteva meciuri electorale de pomină locuitorilor săi. Dacă unii lideri şi-au asigurat colegii unde vor avea de-a face cu contracandidaţi cu şanse minime, alţii vor avea de dat bine din coate pentru a-şi asigura locuri de parlamentar.
Elena Udrea (PD-L) va avea de înfruntat în colegiul 25 pentru un post de deputat pe pesedista-cântăreaţă Luminiţa Anghel, dar şi pe Cătălin Zmărăndescu, fost luptător de K1 şi bodyguard al liderului PNG, Gigi Becali.
Becali va candida în colegiul 20 pentru Camera Deputaţilor cu creatoarea de modă Oana Mizil Niculescu (PSD) şi cu preşedintele Agentiei Naţionale pentru Rromi, Gruia Bumbu (PNL).
Ex - ?Buldogul lui Băsescu?, vocalul conservator Marius Marinescu îi va face viaţa grea în această campanie liberalului Ludovic Orban, candidat în Colegiul 3 pentru Camera Deputaţilor.
Fostul consilier personal al preşedintelui Ion Iliescu, actual candidat PD-L, Ioan Talpeş nu-l mai are de înfruntat pe conservatorul Dan Voiculescu pentru un loc de senator în colegiul 7. Liberalii mizează însă pe jurnalistul Cristian Ţopescu pentru a răsturna calculele rivalilor săi.
Liberalul Crin Antonescu se luptă în Colegiul 2 pentru un fotoliu de senator cu fostul său coleg de partid, Ionuţ Popescu (PD-L), cu Răzvan Theodorescu (PSD) şi cu actorul Ion Dichiseanu (PNG).
Diplomat, fost ministru de justiţie, senatorul Cristian Diaconescu se află în competiţie în colegiul 3 cu interpreta Dida Drăgan, de la PNL.
Colegiul 4 se anunţă cel mai disputat, între Şerban Nicolae (PSD) şi Anca Boagiu (PD-L), în timp ce Dan Voiculescu pare a avea o sarcina uşoară în Colegiul 8 pentru Senat, acolo unde democrat-liberalii l-au trimis pe fostul pesedist Răzvan Ionescu să-l elimine în cursa electorală.


Marius Vulpe, Antena3.ro

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close