Antena 3 CNN Politică Marga: Am votat cu sentimentul unei datorii pe care orice cetăţean trebuie să o trăiască

Marga: Am votat cu sentimentul unei datorii pe care orice cetăţean trebuie să o trăiască

Marga: Am votat cu sentimentul unei datorii pe care orice cetăţean trebuie să o trăiască
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Iul 2012   •   18:25

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, a declarat că şi-a exercitat dreptul de vot, "cu sentimentul unei datorii pe care orice cetăţean trebuie să o trăiască, datoria de a-şi spune părerea în treburile obşteşti", scrie Mediafax.
   
"Am venit mai întâi cu sentimentul unei datorii pe care orice cetăţean trebuie să o trăiască, datoria de a-şi spune părerea în treburile obşteşti. Am venit apoi cu preocuparea de a pune umărul la o schimbare în bine în România şi, în al treilea rând, am venit cu gândul că acuma este ora schimbării şi fiecare cetăţean ar trebui să îşi spună foarte franc părerea", a spus Marga.
   
Marga şi-a exprimat speranţa ca referendumul să fie validat şi ca apoi România "să fie din nou pusă în mişcare, iar românii să o ducă mai bine".
   
Întrebat ce părere are în legătură cu îndemnul PDL şi al lui Traian Băsescu către cetăţeni de a boicota referendumul, Andrei Marga a spus că acest lucru nu este uzual, adăugând că nu este în tradiţia europeană să se proclame boicotarea alegerilor.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close