Antena 3 CNN Politică Marga: România nu este în nici un text condamnată. Iuţeala schimbărilor a luat prin surprindere, ordonanţele sunt în regulă

Marga: România nu este în nici un text condamnată. Iuţeala schimbărilor a luat prin surprindere, ordonanţele sunt în regulă

Marga: România nu este în nici un text condamnată. Iuţeala schimbărilor a luat prin surprindere, ordonanţele sunt în regulă
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Iul 2012   •   21:26

Invitat în cadrul ediţiei de luni seară a emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, ministrul Afacerilor Externe Andrei Marga comentează articolele apărute în presa străină care fac referire la evenimentele politice din România.

Marga afirmă că articolele scrise la adresa ţării noastre, precum şi declaraţiile unor oficiali europeni rezultă din încercarea PDL  de a plasa texte negative despre personalităţi şi situaţii din România pentru "a le arăta apoi cu degetul".

"Aş remarca un fenomen nou în România. Şi anume încercarea unui partid, PDL, de a plasa texte negative despre personalităţi şi situaţii din România în presa internaţională şi de arăta apoi cu degetul: uitaţi ce spune presa internaţională. Ori textul este făcut aici, e un text foarte " a declarat Marga la Antena 3.

Ministrul Afacerilor Externe dă asigurări că nu există nici un text care condamnă România şi nici o situaţie concretă care să îi fie reproşată României cu privire la suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

"Dacă am fi iniţiat noi această discuţie, noi ne-am fi pus în situaţia de a ne scuza. Ori noi nu avem pentru ce. Iuţeala schimbărilor a luat prin surprindere, în rest ordonanţele, chiar şi preşedintele suspendat a recunoscut că procedura este în regulă" a adăugat Marga.



VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII SUBIECTIV DE LA ANTENA 3.


×
Subiecte în articol: andrei marga
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close