Antena 3 CNN Politică Maria Grapini, revoltată: "Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze, să-mi scrie. Nu pot accepta dictatura"

Maria Grapini, revoltată: "Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze, să-mi scrie. Nu pot accepta dictatura"

Maria Grapini este unul dintre puținii europarlamentari români care au rămas consecvenți principiilor enunțate anterior, pe marginea acestui controversat subiect și, în consecință, nu a votat Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19.

Maria Grapini, revoltată: "Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze, să-mi scrie. Nu pot accepta dictatura"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    05 Aug 2021   •   12:29

Mai mult, în toate luările sale de cuvânt, din plenul PE și nu numai, eurodeputatul Grapini s-a poziționat ferm împotriva discriminării cetățenilor, în contextul în care Regulamentul Certificatului Digital privind Covid-19 facilitează circulația doar persoanelor vaccinate.

De asemenea, Maria Grapini a tras numeroase semnale de alarmă, prin mesaje publice și întrebări scrise adresate Comisiei Europene, și în privința unor teme controversate precum vaccinarea copiilor împotriva Covid-19 sau tratamentul discriminatoriu al copiilor privind certificatele digitale.

Maria Grapini, revoltată de vaccinarea obligatorie anti-COVID

Pe plan intern, a avertizat asupra eșecului campaniei de vaccinare, dar și a folosirii de către guvernanți a unor stimulente materiale pentru a-i convinge pe români să se vaccineze.

În condițiile în care, astăzi, la nivel național, încep protestele împotriva vaccinării obligatorii și, implicit, a presiunilor făcute de guvernanți/angajatori la adresa persoanelor nevaccinate, în calitatea sa de europarlamentar, Maria Grapini și-a arătat solidaritatea față de toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor.

"Azi, încep zilele de protest împotriva vaccinării obligatorii!

În calitate de europarlamentar ales să reprezint cetățenii României în Parlamentul European, mă solidarizez cu toți cetățenii care luptă pentru respectarea drepturilor lor! 

Grapini: "Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze, să-mi trimită petiția"

Nu pot accepta dictatura, într-o democrație pentru care s-a luptat și pentru care au murit oameni în Revoluția din 1989!

Rog cetățenii care sunt obligați să se vaccineze să-mi trimită petiția pe adresa oficială, [email protected].

Dragi români, nu lăsați să vi se încalce drepturile, cu niciun preț!", a precizat europarlamentarul Maria Grapini.
 

×
Subiecte în articol: Maria Grapini vaccinare COVID-19
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close