Antena 3 CNN Politică Marian Godină, mesaj radical despre protestele din aceste zile

Marian Godină, mesaj radical despre protestele din aceste zile

Marian Godină, mesaj radical despre protestele din aceste zile
01 Feb 2017   •   14:44

Celebrul polițist brașovean le răspunde celor care susțin că nu ar trebui să susțină protestele contra Guvernului.

"Observ că încă apar comentarii în care se spune că nu am voie să fiu revoltat dacă sunt polițist şi că încalc unele legi, legi pe care eu le cunosc mult mai bine decât cei care comentează. Deşi am mai explicat asta o dată, am să repet că eu, ca polițist, nu am voie să exprim public opinii sau preferințe politice sau să fac propagandă ÎN FAVOAREA VREUNUI PARTID. Aşa că, atâta timp cât nu am scris vreodată că îmi place partidul x sau că îmi displace partidul y, nu am îndemnat vreodată să voteze lumea cu vreun partid, nici măcar nu am dat de înțeles subtil că simpatizez vreun partid, vă rog să încetați cu astfel de comentarii. În schimb, am dreptul la liberă exprimare, consfințit prin Constituție. Am dreptul să fiu revoltat şi chiar sunt. Sunt revoltat ca polițist care visa odată că vom ajunge să nu mai dăm în trafic de mari smecheri care să treacă pe sub sau pe deasupra barierii legii, în timp ce prostimea dădea cu capul de barieră. De ceva timp visul ăsta era realitate, dar aseară mi-a fost spulberat. Dar sunt revoltat mai ales ca om care visa să îşi crească copiii în țara asta, fără ca ei să treacă prin câte am trecut eu şi alții. Şi visul ăsta s-a spulberat. Iar acum, intră tanti Marghioala cu plasa de rafie pe fundalul pozei de profil, cu mațele ghiorlăinde, şi îmi scrie că sunt sorosist şi să îmi fie ruşine. De tanti Marghioala ruptă de foame, cu doi copii plecați în afară la muncă, care e insuficient de deşteaptă încât să înțeleagă că e în rahat până în gât, nu mi-e ruşine, dar mi-ar fi ruşine, ca părinte, de propriii copii cărora le-aş povesti cum am stat ca un laş şi am asistat pasiv la tot ce s-a întâmplat.

În altă ordine de idei, primesc multe mesaje în care sunt atenționat că un nene condamnat e foarte rău şi răzbunător şi să am grijă.
Atenție! Oamenii obedienți sunt cei laşi şi care au mult de pierdut dacă nu se supun. (Funcții babane, bănet etc.) Nu mă încadrez. Nu sunt nici laş şi nici nu am mare lucru de pierdut şi chiar de aş avea, aş prefera să pierd. Mie, în afară de a mă da afară şi de a pierde un serviciu la care primesc un salariu pe care îl pot face şi din taximetrie, nu au ce-mi face. Şi oricum, nu au de ce să mă dea afară, iar de vor încerca, voi merge cu ei până în pânzele albe. Iar de vor reuşi, probabil vor face ceea ce nu am eu curaj să fac, pentru că îmi iubesc prea mult profesia, şi îmi vor da imboldul de a părăsi această țară definitiv. Altceva ce ar putea să îmi facă? Aaa, ar mai putea să îmi facă ceva, dar aş sta doar dacă nenea ăla răzbunător şi ranchiunos şi-ar face o albire a dinților în prealabil.
Doar că eu nu vreau să plec din țara mea, cu atât mai puțin din cauza unor infractori.
P.S. Am şi dreptul la libera circulație, drept de care voi abuza diseară", a scris Marian Godină pe o rețea de socializare.

×
Subiecte în articol: Marian Godina politist proteste Romania
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close