Antena 3 CNN Politică Marian Godină, răspuns pentru deputatul PSD Cătălin Rădulescu care a amenințat că iese cu mitraliera în stradă

Marian Godină, răspuns pentru deputatul PSD Cătălin Rădulescu care a amenințat că iese cu mitraliera în stradă

 Marian Godină, răspuns pentru deputatul PSD Cătălin Rădulescu  care a amenințat că iese cu mitraliera în stradă
15 Mar 2017   •   13:44

Cunoscutul polițist brașovean Marian Godină răspunde afirmațiilor făcute de deputatul PSD Cătălin Rădulescu potrivit cărora e gata să iasă cu arma în stradă.

"M-a întrebat cineva dacă am văzut ce a declarat acel domn deputat cu AKM şi ce s-ar întâmpla dacă eu, ca polițist, ipotetic vorbind, aş declara public că e posibil să îmi treacă vreodată prin cap să îmi iau pistolul şi să ies pe stradă să încep să trag.
În mod clar vorbim de o situație ipotetică şi imposibilă pentru că nu aş putea fi polițist dacă aş avea o condamnare definitivă, fie ea cu suspendare. Ştiu, e paradoxal că un polițist, care trebuie să aplice legea, zboară din Poliție în secunda doi după ce este condamnat, indiferent pentru ce infracțiune, în timp ce alții, care fac legea, chiar dacă sunt condamnați pot fi în continuare deputați. De fapt ce vorbesc eu aici de polițişti, când mai pe nicăieri nu te angajează dacă ai cazierul pătat?
În al doilea rând, eu dau teste psihologice destul de des, atât pentru a avea dreptul să am în dotare armă de foc, cât şi pentru a putea conduce o autospecială de poliție, care, între noi fie vorba, are o sirenă, nişte girofaruri şi o stație, în plus față de un logan obişnuit.
Dar să presupunem că aş face vreodată o astfel de declarație. Cred că, după ce şeful meu s-ar asigura că arma mea e în rastelul Poliției, încuiată şi departe de mine, pe lângă unele autorități, printre primii care s-ar autosesiza ar fi psihologul unității care m-ar îndemna să îi fac o vizită şi m-ar întreba daca se întâmplă să visez dragoni, dacă vorbesc cu ei şi dacă mi-s dragi. M-ar întreba probabil şi ce culoare are unicornul meu şi ce îi dau să mănânce. În încercarea lui de a afla ce idei năstruşnice îmi mai trec prin minte, mi-ar aduce la cunoştință că o să mai trag cu pistolul doar în vise, eventual după dragoni ca să-mi lase somnul lin", a scris Godină.

×
Subiecte în articol: Catalin Radulescu Marian Godina
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close