Antena 3 CNN Politică Marian Mina, după ce 4 primari PNL din Giurgiu au ales echipa PSD: "Sunt sătui de umilinţe, de păcăleli"

Marian Mina, după ce 4 primari PNL din Giurgiu au ales echipa PSD: "Sunt sătui de umilinţe, de păcăleli"

„Când au trecut la PNL li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost minţiţi cu neruşinare”, spune deputatul Marian Mina care a anunţat că 4 primari PNL din Giurgiu se întorc în echipa PSD.

Marian Mina, după ce 4 primari PNL din Giurgiu au ales echipa PSD: "Sunt sătui de umilinţe, de păcăleli"
Sursa foto: Facebook Marian Mina
de Claudia Popovici    |    29 Noi 2021   •   17:03

Patru primari care au fost aleși din partea PNL „se întorc” la PSD, anunță liderul PSD Giurgiu, deputatul Marian Mina, care a explicat de la ce au pornit nemulțumirile primarilor giurgiuveni.

„PSD Giurgiu, tot mai puternic! Atunci când au trecut la PNL, primarilor giurgiuveni li s-au promis proiecte pentru comunităţile lor, bani pentru dezvoltare, li s-a promis marea cu sarea, dar, de fapt, au fost mințiți cu nerușinare.

Nicio promisiune nu s-a materializat şi, astfel, edilii aleg să vină alături de mine, să se întoarcă în echipa celor care au făcut cu adevărat multe lucruri bune pentru dezvoltarea întregului județ.

„Toţi sunt sătui de umilințe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor"

Astăzi (luni - n.r.), în conferință de presă, l-am avut alături pe primarul comunei Comana, Aurel Enache. Îi mulțumesc pentru încredere, pentru susținere şi curaj”, scrie pe Facebook Marian Mina.

Acesta precizează că alături de PSD Giurgiu sunt şi primarii din Colibași, Prundu şi Clejani.

„Pentru că toţi sunt sătui de umilințe, de păcăleli şi de bătaia de joc a liberalilor! Le cer public celor din PNL Giurgiu să îi lase pe primari să aleagă echipa din care vor să facă parte şi, de asemenea, să înceteze cu hartuirea, cu presiunile şi cu 'pedepsirea' celor care nu mai vor să lucreze cu ei”, conchide deputatul PSD Marian Mina.

×
Subiecte în articol: PSD PNL PSD Giurgiu
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close