Antena 3 CNN Politică "Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific poziția mea": Marian Oprișan, anunț după moartea lui Cătălin Toma, privind atribuțiile de președinte al CJ Vâlcea

"Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific poziția mea": Marian Oprișan, anunț după moartea lui Cătălin Toma, privind atribuțiile de președinte al CJ Vâlcea

Marian Oprișan, vicepreședintele PSD al Consiliului Județean Vrancea, a făcut un anunț privind mandatul de președinte al CJ, după moartea liberalului Cătălin Toma, cel care se afla în fruntea instituției.

"Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific poziția mea": Marian Oprișan, anunț după moartea lui Cătălin Toma, privind atribuțiile de președinte al CJ Vâlcea
Sursa foto: Facebook/ Marian Oprisan
de Mia Lungu    |    21 Feb 2024   •   16:31

"Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific în mod public poziția mea în acest moment, în calitate de vicepreședinte al administrației județene, în urma speculațiilor apărute în aceste zile în mass media locală și națională cu privire la preluarea atribuțiilor președintelui Consiliului Județean Vrancea, după trecerea prematură în neființă a conducătorului instituției.", a transmis celebrul baron local din Vrancea, Marian Oprișan.

"Dorința mea este clară: NU doresc să preiau locul fostului președinte Cătălin Toma și atribuțiile de președinte al instituției.  

Consider că mandatul conferit de cetățeni la alegerile locale din anul 2020 liderului PNL trebuie să fie continuat și dus la sfârșit, în mod natural, de colegii acestuia.

În aceste momente de o tristețe copleștitoare și de o mare încărcătură emoțională, este datoria noastră de onoare să respectăm, cu decență, memoria acestui om tânăr care s-a stins prea repede și pe care l-am apreciat pentru echilibrul, bunătatea, modestia și integritatea sa. 

Vă asigur că voi continua să fiu alături de vrânceni și voi susține proiectele pentru dezvoltarea Vrancei, așa am cum făcut-o în ultimii ani.", a precizat acesta.

SCRISOARE DESCHISĂ Cu sufletul copleșit de tristețe, mă simt dator să clarific în mod public poziția mea în acest...

Posted by Marian Oprișan on Wednesday, 21 February 2024

Reacția lui Marian Oprișan, la anunțul morții președintelui CJ Vrancea, Cătălin Toma

"Cu adâncă tristețe am aflat despre vestea dispariției Președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

Nu greșesc când spun că este un șoc pentru întreaga comunitate a județului nostru!

În anii în care a condus Consiliul Județean mi-a demonstrat că este un om echilibrat și care a pus, de fiecare dată, interesul comunității mai presus de orice!

Transmit condoleanțe familiei îndoliate, prietenilor și colegilor săi! Dumnezeu să-l odihnească în pace!", a transmis Marian Oprișan, pe 17 februarie.

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close