Antena 3 Politică Marian Oprişan: Paul Stănescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Marian Oprişan: Paul Stănescu este un ministru care nu a comunicat deloc

24 Oct 2018   •   11:20
Marian Oprişan: Paul Stănescu este un ministru care nu a comunicat deloc

Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan, a declarat, miercuri, că miniștrii care nu comunică nu au ce căuta în funcţii guvernamentale, iar Paul Stănescu „nu a comunicat deloc”.

"Toţi miniştrii Cabinetului trebuie să iasă public şi să explice măsurile bune pe care le-au luat, măsuri care sunt de natură ca cetăţenii României să aibă o viaţă mai bună. Cei care nu comunică nu au ce să caute în funcţii guvernamentale, pentru că în primul rând calitatea de ministru este o calitate politică care e de natură să aducă de fiecare dată în faţa cetăţenilor măsurile pe fiecare domeniu pe care îl conduce un ministru", a afirmat Oprişan, la Parlament, înainte de începerea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD.

Întrebat dacă Paul Stănescu a comunicat bine, Oprişan a spus: "În opinia mea, nu, nu a comunicat deloc. Este colegul meu, este om destoinic, un preşedinte de Consiliu Judeţean bun, dar la capitolul comunicare în ceea ce priveşte activitatea MDRAP aceasta nu a existat". "Olguţa Vasilescu este un om foarte determinat", a adăugat el, întrebat dacă Lia Olguţa Vasilescu ar un ministru mai bun al Dezvoltării decât Paul Stănescu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marian Oprisan ministru

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close