Antena 3 CNN Politică Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea: 'Incompetența criminală a PNL pentru sănătatea vrâncenilor'

Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea: 'Incompetența criminală a PNL pentru sănătatea vrâncenilor'

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a acuzat PNL de incompetență în gestionarea crizei COVID-19 astfel încât Vrancea a ajuns pe locul II în România la numărul de îmbolnăviri.

Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea: 'Incompetența criminală a PNL pentru sănătatea vrâncenilor'
Sursa foto: Hepta
19 Iun 2020   •   16:50

În Vrancea suntem abia acum în plină epidemie de COVID-19, cu o creștere alarmantă de peste 60 de cazuri pe zi,  iar PNL continuă să își bată joc de de sănătatea vrâncenilor!

Miercuri, 17 iunie, județul nostru a fost pe primul loc pe țară în ceea ce privește numărul de cazuri raportate în 24 de ore! Este inacceptabil ca vrâncenii să fie cobai ai acestor oameni care nu au ce să caute în funcții de conducere și sunt în stare să calce peste cadavrele vrâncenilor infectați pentru a-și proteja interesele!

Incapabililor, ați adus Vrancea pe locul II în România, după Suceava, cu 2,58 cazuri de îmbolnăviri la mia de locuitori ! Este inadmisibil ca, după 3 luni de la aplicarea măsurilor restrictive, Vrancea să riște să ia locul Sucevei!

Asist oripilat la paralizarea sistemului medical din Vrancea de către conducerea incompetentă a Spitatului Județean și a DSP Vrancea, care nu au reușit să pună în funcțiune, nici în al treisprezecelea ceas, aparatul de testare COVID-19, aparat ce a fost cumpărat din banii Consiliului Județean Vrancea și care zace de două luni neutilizat!

O asemenea atitudine este condamnabilă și încalcă orice urmă de responsabilitate civică. Situația în care ne găsim demonstrează, încă o dată, managementul dezastruos practicat de șleahta de amatori care a fost numită în gestionarea unei asemenea crize de proporții uriașe.

Fac cunoscut cetățenilor că protestez vehement împotriva acestei incompetențe criminale, care pune în pericol siguranța vrâncenilor și dreptul acestora la servicii medicale!

Solicit ministrului sănătății demiterea de urgență a conducerii Spitalului Județean de Urgență ”Sf. Pantelimon” Focșani și a conducerii DSP Vrancea, precum și numirea unor medici cu experiență și a unor manageri competenți, care să gestioneze această catastrofă la care s-a ajuns din cauza incompetenței PNL!

Desconsider atitudinea de nepăsare și completă detașare a conducerii PNL, care a adus județul într-o stare deplorabilă!", se arată în comunicatul semnat de Marian Oprișan.

×
Subiecte în articol: Marian Oprisan Vrancea

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close