Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou în arest, pentru că nu a respectat controlul judiciar: Am avut febră, polițistul m-a găsit în halat

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou în arest, pentru că nu a respectat controlul judiciar: Am avut febră, polițistul m-a găsit în halat

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou în arest, pentru că nu a respectat controlul judiciar: Am avut febră, polițistul m-a găsit în halat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    04 Oct 2017   •   10:22

UPDATE 10.22 - Marian Vanghelie a spus miercuri, după ce a plecat de la Tribunalul București, că nu s-a putut prezenta la Poliție pentru controlul judiciar, pentru că a fost bolnav și a avut febră.

”Am avut febră, polițistul m-a găsit în halat”, a spus fostul primar de la sectorul 5.

În plus, Vanghelie susține că el nu a încercat să fugă din țară, ca Sebastian Ghiță ori Puiu Popoviciu.

Instanța se va pronunța joi în cazul lui Marian Vanghelie.

Vanghelie a cerut judecătorilor în luna august, ridicarea controlului judiciar pentru a se trata de anumite afecţiuni.     

----------------------------

Știrea inițială 09.16

Marian Vanghelie ar putea ajunge din nou în arest, pentru că nu a respectat condiţiile controlului judiciar, iar poliţiştii l-au reclamat instanţei.

Fostul primar al sectorului 5 susține că a uitat să se prezinte să semneze controlul judiciar, mai ales că ar fi fost și bolnav.

Miercuri dimineață, el a ajuns la Tribunalul București, după ce a fost reclamat instanței de către polițiști.

El a fost arestat, apoi a fost plasat în arest la domiciliu, iar acum este sub control judiciar. 

Fostul primar spune că s-a îmbolnăvit și a stat o săptămână la pat, susține că are și acte doveditoare în acest sens, dar ar fi uitat să se prezinte la secție, să semneze controlul judiciar.

Rămâne de văzut dacă anchetatorii vor decide miercuri ca Marian Vanghelie să se întoarcă în arest sau vor lua o altă măsură.
 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close