Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie, "CARE ESTE" averea ta? Primarul Sectorului 5 nu poate explica o sumă uriaşă de bani

Marian Vanghelie, "CARE ESTE" averea ta? Primarul Sectorului 5 nu poate explica o sumă uriaşă de bani

Marian Vanghelie, "CARE ESTE" averea ta? Primarul Sectorului 5 nu poate explica o sumă uriaşă de bani
de O.P.    |    11 Mar 2013   •   06:14

Marian Vanghele trebuie să dea multe explicaţii legate de averea pe care o deţine.  Inpectorii ANI spun că primarul sectorului 5 nu poate justitifica câteva sute de mii de euro. Mai mult decât atât, Vanghelie ar fi transferat o buna parte din bani în conturile din Liban ale iubitei sale, Oana Niculescu Mizil.

Marian Vanghelie a făcut în ultimii ani tot posibilul să îşi ascundă cât mai bine averea. Ultima declaraţia de avere depusă de primar este din octombrie 2010. Aceasta a fost completată în aşa fel încât să fie foarte greu de descifrat. Scrisul este ilizibil, iar cifrele cu greu pot fi deosebite. Potrivit declaraţiei, Vanghelie deţine două apartamente în Bucureşti, de 110 şi 108 metri pătraţi, şi un autoturism Mercedes din anul 2000.

Primarul mai are şi cinci ceasuri în valoare de 70 de mii de euro şi cinci tabluri în valoare de 86 de mii de euro. Primarul a mai scris în declaraţie că mai are acţiuni la o firmă a cărei nume nu poate fi descifrat în valoare de 3,5 milioane de lei. În plus ar fi împrumutat unei persoane 2,6 milioane de lei. Tocmai dorinţa lui Marian Vanghelie de a-şi ascunde averea l-a adus în faţa inspectorilor ANI, care spun că acesta nu poate justifica câteva sute de mii de euro, obţinuţi în perioada 2008-2012.

În plus primarul ar fi scos din ţară şase milioane de euro, iar o parte din bani ar fi ajuns în conturile din Liban ale iubitei sale Oana Niculescu Mizil. Buzunarul lui Marian Vanghelie se deschide subit însă când vine vorba de viaţa lui privată. Presa a scris că primarul sectorului 5 ar fi cheltuit 120 de mii de euro în vacanţa din inima Alpilor francezi, alături de Oana Mizil.

Cei doi s-au cazat  la cea mai luxoasa vila din statiunea Megeve, situată chiar la baza partiei. Printre facilităţi se numărau bucătar şi servitori 24 din 24 de ore la dispozitialor şi un  Audi Q7 la scară. În ultima zi a vacanţei Vanghelie şi oana Mizil au mers în Elveţia, la Geneva unde  primarul i-a cumpărat iubitei sale un ceas în valoare de 14 mii de lei, mai scriu jurnaliştii.

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close