Antena 3 CNN Politică Marian Vanghelie dezlănţuit: "Crezi că sunt îndrăgostit de Geoană? Ce, e gagică-mea?" Ascultă înregistrarea

Marian Vanghelie dezlănţuit: "Crezi că sunt îndrăgostit de Geoană? Ce, e gagică-mea?" Ascultă înregistrarea

Marian Vanghelie dezlănţuit: "Crezi că sunt îndrăgostit de Geoană? Ce, e gagică-mea?" Ascultă înregistrarea
17 Feb 2010   •   14:14

În PSD jocurile devin din ce în ce mai încurcate şi, mai nou, murdare. O înregistrare audio postată pe blogul lui Victor Ciutacu prezintă o reacţie "naturală" a lui Marian Vanghelie.

Enervat, probabil, de discuţiile pe marginea funcţiilor, liderul PSD Bucureşti îşi iese din fire şi povesteşte, într-un limbaj nu tocmai academic, până unde merg unii pentru a obţine un post.

"Ăştia-s nişte lepre nenorocite. Tu crezi că eu sunt îndrăgostit de Geoană? Ce, e gagică-mea? (...) Are o grămadă de defecte. E vorba de când te uiţi tu în oglindă dimineaţa. Înţelegi? (...) Eu am fost pe bulevard vagabond, ăştia au stat la facultate şi n-au învăţat nimic. Dă-i dracu' de idioţi. Pe cuvântul meu de onoare, ăştia nu au învăţat nici principiile elementare ale bunului simţ", spune Vanghelie.

"Nişte lepre. Ăştia-şi vând nevestele mă, ascultă-mă ce-ţi spun. Ca să le dai o funcţie, îţi dă nevestele", mai spune Vanghelie.

MARIAN VANGHELIE: ĂŞTIA-S NIŞTE LEPRE



După publicarea înregistrării, Marian Vanghelie a declarat că injuriile aduse liderului PSD, Mircea Geoană şi colegilor săi de partid au reprezentat doar o glumă. Vanghelie spune că a dorit doar să-şi manifeste dezamăgirea faţă de goana după funcţii a unor colegi de partid care nu ezită să ceară demisia lui Geoană, după ce mai ieri erau alături de el în campania prezidenţială.

"Nu aţi văzut că a fost o glumă? Vorbeam de realitatea din partid. Asta e viaţa, toată lumea vrea funcţii. A fost spusă în spiritul unei glume tocmai să nu bănuiască cineva că sunt de dimineaţă până seara cu gândul la Mircea Geoană. Eu am un caracter consecvent, nu ca unii care erau în campanie alături de Geoană, apoi să-i ceară demisia. Am spus pur şi simplu în spirit de glumă, eram dezamăgit cu privire la realitatea din partid" a explicat Vanghelie.

MARIAN VANGHELIE: ERA O GLUMĂ


Geoană: Limbajul lui Vanghelie este intolerabil

?Limbajul lui Marian Vanghelie este absolut intolerabil? a spus liderul PSD Mircea Geoană, miercuri după amiază. El a precizat că liderul filialei PSD Bucureşti trebuie să îşi ceară scuze celor pe care i-a jignit. Mircea Geoană îl avertizează pe Vanghelie că trebuie să renunţe la un astfel de limbaj dacă doreşte să devină un lider respectat în partid.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie inregistrare PSD
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close